Hajfesték - Kinessences PPD és ammóniamentes hajfesték - Fodrász Hajfesték Természetes összetevőkkel - Hajfesték, hajfestékek, olaplex, hajfestés, hajszínskála, hajszárító, hajvasaló, hajvágógép,

fodrászcikkbolt - Előzze meg az allergiát! .................................................. - Lakossági és Szakmai ...

hajfesték, fodrászbútor, póthaj, kozmetika ....

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Itt van most: Hajfesték

Elérhetőség


 

H - P ig 8 - 14 óráig +36/20/ 530 2371

----Facebook---- Újdonságok, naprakészen

 

Csomagküldés!

 ingyenesen akár

14 888Ft rendeléstől!

Brazil keratinos hajkiegyenesítő

hajegyenesítés

Parfümös hajfixálók

 

Fehér haj készítése

Sárgulást kiütő krém 100ml - Nirvel Art X Decoblond

Termék Márkák / Gyártók



Részletes kereső, csak pontosan beírt szavaknál ajánlott! A termékek között és a cikkekknél is keres!

KIN Cosmetics - Profizmus felsőfokon

Nirvel Cosmetics - A csendes profi

Vitalfarco Milano - A tubusba zárt erő

Argán olaj

Argán olaj! Hidratáló hajvégápoló olaj 30 vagy 200ml  Nirvel Argan fluid

Hajnövesztő

Hajszesz hajnövesztő hatású ampulla  Vital A Zeta 2

Hajhosszabbítás

Európai magyar festett copf, 1dkg

Hajszárító

Hajszárító diffúzoros

Hajmosó

Hajmosó fekete porcelánnal csapteleppel New York + Ajándék egy darab hajvasaló

Hajvágó olló

Cerena Solingen Leo hajvágó olló 5,5″

Hajfestés luxus minőségben! A hafestésnél az ár is számít!

hajfesték,hajfestés,hajfestékek

Hajradír

Hajradír vagy illatos bio hajfesték eltávolító  Vital Maxima Remover

Comair Hajkefe

Comair bontó sertekefe

Hajvágó kendő

Beterítő kendő, hajvágó kendő - Comair Beauty Lips 3040246


PDFNyomtatE-mail
KINACTIF Suncare nyári strandoló hajápoló csomag strand táskávalKinessences ammóniamentes szőkítő krém

Kinessences ammóniamentes olajos hajfesték

60ml - Hajfestés egészségesen, a legmagasabb igények kielégítésével, az Öt kontinensek olajaival......

:

:

( 1.KIN Cosmetics prémium fodrászcikkek )
2 288 Ft / db (beleértve 27 % adó)
Egységár: 30.03 Ft/ml

Kérdés felvetése a termékről

60ml - Hajfestés egészségesen, a legmagasabb igények kielégítésével, az Öt kontinensek olajaival.

A Kinessences egy PPD mentes, Ammóniamentes, Paraben mentes, Szilikon mentes, Paraffin mentes, Formaldehid származék mentes, Alkohol mentes hajfesték.  A hajfestékkel prémium  hajfestés valósítható meg, minden hajszín árnyalatban.

A hajfestékek fő összetevői az öt kontinensek legősibb olajai : Argán olaj - Makadám dió olaj - Kukui dió olaj - Kamélia olaj - Szőlőmag olaj -  valamint,  Olajsav - Szűrt, tiszta víz - Méhviasz/méhpempő (ez az összetevő az oxidálószerben található)

A Kinessences hajfestékeknek már van egy 64 színt tartalmazó tincses hajszínskálája !  A hajszínek és számozásuk továbra is megegyezik a Kincream Prestige hajfestékekével, a hajfestékhez ez a  hajszínskála is használható!

A jól nagyítható nagy hajszínskálák:

2 szer kattintson rá a megnyitáshoz! A második kattintás után kíváló minőségben tekintheti meg a hajfesték színeket!


-1termeszetes hajfestek 1 -2termeszetes hajfestek 2 -3termeszetes hajfestek 3-

 

10-ből 7 ember vallja, hogy egészséges életmódot akar folytatni, és a lehető legtermészetesebb termékeket használná, melyek hatása a lehető legjobb.  Ez a hajfestésénél is így van. A KIN Cosmetics, mivel nagy hangsúlyt fektet a vásárlói visszajelzésekre, ennek a jegyében kifejlesztette legújabb hajfestő termékét, hogy a legmagasabb igényeket kielégítse a frizura készítés terén. 

Az allergia elleni harc hatékony hajfestő terméke, a Luxus minőség megtartása mellett.

A Kinesssences hajfesték az allergia elleni harc jelenlegi állása szerinti ismert lehető legkevesebb, érzékenységet okozó összetevőt tartalmaz. Használata az allergia megelőzésének rendkívül hatékony hajszínváltoztató terméke. Az allergiások és az arra hajlamosak nagy többsége is használhatja. 

A rendkívüli tulajdonságok ellenére is, a már allergiás tünetekkel rendelkezőknek pedig fokozottan ajánlott a hajfestés előtt az érzékenységi  bőrpróba elvégzése, a hajfestékek használata előtt 48 órával.

 

A Kinessences hajfestékek használata.

A hajfestékek felvitelének ( első festés, hajtő festés …) technikája megegyezik a szokásossal.  Ha szükséges, hajfestési technikákkal kapcsolatos általános és részletes szakmai tudnivalókat, tanácsokat talál, az információknál, a - Hajfestékek használata, hajfestési tanácsok – menüpontnál!

A Kinesssences hajfesték, az allergia elleni harc jelenlegi állása szerint a lehető legkevesebb érzékenységet okozó összetevőt tartalmaz, de ettől függetlenül a teljes biztonság érdekében a túlérzékenységi bőrpróbát használat előtt mindig végezze el! Az allergia napjainkban bármikor és bármitől kialakulhat!

Csak a saját oxidálószerével, a Kinessences oxigentával használható!  A Kinessences hajfestékhez speciálisan kifejlesztett oxidálószer főbb összetevői természetes olajok és méhviasz. 4 erőssége van: 6vol. (1,8%), - 12 vol. (3,6%), - 24 vol. (7,2%), - 36 vol. (10,8%)

A hajfestékek keverési aránya  1+1  -  Hatóidő 35perc - ( a hajvégeken 15 perc,  a két hajfestés között eltelt idővel arányosan növeljük! ) Mindig Kinessences oxidálót használjon!

Tegyünk egy műanyag tálba 1 adag hajfestéket, és keverjünk hozzá 1 adag oxidálószert ( pl.: 60ml festék  + 60ml oxidálószer).

Ősz haj fedése. - 70%

A 70%-tól 100%-ig , a természetes natúr árnyalatok alkalmasak! 70% ősz haj felett a divat színeknél 1+1 arányban használjon natúr árnyalatokat!

Hajszínezés. max. 50% ősz haj-ig használja! A hajfestékek keverési aránya  1+2  -  Hatóidő 20perc – színfelfrissítéshez 6vol( 1,8%), szín a színben vagy sötétebbre színezéshez 12 vol ( 3,6% ) erősségű oxidálót használjon!

Oxidálószer kiválasztása, - keverési arány -     - hatóidő -     - ajánlott használat –

6  vol ( 1,8% ) - 1+2 60ml hajfesték + 120ml oxi    20 perc            hajszínezés

12 vol ( 3,6% ) - 1+1   60ml hajfesték + 60ml oxi    35 perc      sötétebbre festés, szín a színben hajfestés,  1 árnyalat világosítása,  70% - alatti ősz haj fedése

24 vol ( 7,2% ) - 1+1   60ml hajfesték + 60ml oxi  35 perc     2 árnyalat világosítása, 100% ősz haj fedése    

36 vol (10,8%) -  1+1   60ml hajfesték + 60ml oxi  35perc 3 árnyalat világosítása / a 10-es színekkel 4 árnyalat világosítása

Ha szeretne többet tudni a KINESSENCES hajfestékről, mely a természetességen alapszik, olvassa el az oldal alján!

Első hajfestés. A hajhossznak megfelelő mennyiségű  krémhajfestéket műanyag tálkában keverjünk össze oxidáló emulsióval és az így elkészített krémet vigyük fel a hajra. A krémhajfestéket száraz, mosatlan hajra hajfestő ecsettel visszük fel. A hajfestő krémet a fej hátsó részénél kezdjük felvinni a hajra, fokozatosan a homlok felé haladva. A hajfestő krémet mindig úgy vigyük fel, hogy a hajszálakat teljesen és egyenletesen fedje. Ha olyan hajat festünk, amit ezelőtt nem ezzel a színező termékekkel kezeltek, ajánlatos a hajból festék eltávolítóval az eddig bevitt festékanyagokat eltávolítani. Ezzel elkerülhetjük az úgynevezett festéktorlódást! Első festés - az egész haj festése: A hajfestőkrémet 1-2 cm-re a hajtőtől az egész hosszra vigyük fel. 15 perc elteltével fessük be a hajtöveket, és hagyjuk állni 12-20 percig. A kezelés után jól öblítsük ki a hajat, és mossuk meg festés utáni Color samponnal.

Hajtövek utánfestése: A hajfestőkrémet a fej hátsó részénél kezdjük felvinni a hajtőre és a fej közepénél fejezzük be. Hagyjuk állni 20-25 percig. Ezután vigyük fel a festéket a haj egész hosszára, és hagyjuk állni 5-10 percig. A kezelés után jól öblítsük ki a hajat és mossuk meg festés utáni Color samponnal.

KINESSENCES: szinte vegyszer mentes hajfesték, mely a természetességen alapszik.

- A hajfesték összetevők több mint 90%-a természetes anyag.

- PPD-mentes intenzív hajszínezést biztosít.

- Ammóniamentes hajfesték formula, ami 100%-ban takarja az ősz hajat.

- A hajfestékek fő alkotói az öt kontinens ősi, tiszta olajai, melyek fontos szerepet játszanak mind az egészségben, mind a szépségápolásban.

- A kinessence hajfesték extra védő, aktív bőrápolót tartalmaz, mely a hajfestés előtt, közben és utána is kifejti hatását.

- Szilikonmentes, paraffin mentes, parabén mentes, formaldehid származék mentes, alkoholmentes hajfesték formula.

- A speciális természetes hajfesték összetevőknek köszönhetően akár 4 árnyalatot is világosít.

Fő alkotó eleme 5 ősi olaj:

Argán olaj

Természetes összetevő, mely egy marokkói mandulafajta préseléséből keletkezik. Számottevő tápláló tulajdonsága van, gazdag E-vitaminban, ami intenzíven helyreállítja a hajat, maximális lágyságot és csillogást adva.

Makadám dió olaj

Ez a dió Ausztrália kedvelt étel- és vitaminforrása, manapság pedig a hajászaté is. Megnyugtató, krémes állaga és magas palmitoleic sav (a makadám dióból kinyert telítetlen zsírsav) tartalma a hajat selymessé és fényessé teszi.

Kukui dió olaj

Évszázadokon keresztül használták a Hawaii őslakosok a kukui dió olaját. Gazdag antioxidánsokban, hidratáló C és E-vitaminban.

Kamélia olaj

Az ősi Kínában fedezték fel ennek az olajnak a csodálatos hatásait. Gazdag aminosavakban, A, B, D és E-vitaminokban, ezeknek köszönhetően a haj megtartja természetességét a hajfestés után is.

Szőlőmag olaj

Ez az összetevő a leggazdagabb omega-6 és omega-3 zsírsavakban. Regenerálja a hajat, megerősíti a hajszerkezetet, ellenállóbbá teszi és segít a töredezés megelőzésében.

Egyéb természetes összetevők, melyek az egységes szín létrehozását segítik:

Olajsav

Az olívaolajból nyerik ki, nagyon egészséges a haj számára. Gazdag omega-9 zsírsavban, magas tápértéke miatt kondícionálja a hajat, és puha fogásúvá teszi. Rendkívül kiváló védő funkciót lát el a haj és fejbőr számára a hajfestés alatt.

Szűrt, tiszta víz

Az élet természetes forrása. Egy speciális szűrési folyamaton esik át a víz, hogy az ásványokat, sókat és egyéb nem kívánt elemeket kiszűrjék. Természetesen hidratál, ami nagyon fontos a haj megfelelő egyensúlyához.

Méhviasz/méhpempő (a Kinessences oxidálószerben található összetevő)

A méhviaszt természetes méhkasban állítják elő. Olyan tápláló ásványokat tartalmaz, melyek megvédik a haj struktúráját és fokozzák a fényét. Lágyító, ápoló tulajdonságainak köszönhetően táplálja és puhítja a bőrt és hajat, és óvja az öregedéstől.

Számos, különleges összetevőjének köszönhetően a Kinessences hajfesték megvédi a hajat a káros külső hatásoktól, és emellett hosszantartó, intenzív színt biztosít.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

Kinessence  ammóniamentes olajos hajfesték

 

60ml - Hajfestés egészségesen, a legmagasabb igények kielégítésével, az Öt kontinensek olajaival.

 

A Kinessence, egy PPD mentes, Ammóniamentes, Paraben mentes, Szilikon mentes, Paraffin mentes, Formaldehid származék mentes, Alkohol mentes hajfesték.  A szinte vegyszermentes hajfestékkel Luxus minőségű hajfestés valósítható meg, minden hajszín árnyalatban.

 

A hajfestékek fő összetevői : Argán olaj - Makadám dió olaj - Kukui dió olaj - Kamélia olaj - Szőlőmag olaj -  valamint,  Olajsav - Szűrt, tiszta víz - Méhviasz/méhpempő

 

 

10-ből 7 ember vallja, hogy egészséges életmódot akar folytatni, és a lehető legtermészetesebb termékeket használná, melyek hatása a lehető legjobb.  Ez a hajfestésénél is így van. A KIN Cosmetics, mivel nagy hangsúlyt fektet a vásárlói visszajelzésekre, ennek a jegyében kifejlesztette legújabb hajfestő termékét, hogy a legmagasabb igényeket kielégítse a frizura készítés terén. 

 

Az allergia elleni harc hatékony hajfestő terméke, a Luxus minőség megtartása mellett.

A Kinesssence hajfesték, az allergia elleni harc jelenlegi állása szerinti ismert lehető legkevesebb, érzékenységet okozó összetevőt tartalmaz. Használata az allergia megelőzésének rendkívül hatékony hajszínváltoztató terméke. Az allergiások, és az arra hajlamosak nagy többsége, is használhatja. 

A rendkívüli tulajdonságok ellenére is, a már allergiás tünetekkel rendelkezőknek pedig fokozottan ajánlott, a hajfestés előtt az érzékenységi  bőrpróba elvégzése, a hajfestékek használata előtt 48 órával.




Kapcsolódó termékek

Hajzínlezáró hajápoló Kinactif Color Sealer
Hajzínlezáró hajápoló Kinactif Color Sealer
2 728 Ft

Sampon hajfestés hajszínezés lezárására Kinmaster Equilibrant
Sampon hajfestés hajszínezés lezárására Kinmaster Equilibrant
6 538 Ft
Kinessences hajfesték és szőkítőkrém oxigenta
Kinessences hajfesték és szőkítőkrém oxigenta
618 Ft
Az 5 Kontinens legnemesebb Olaj esszenciáiból készült hajkezelés KINESSENCES
Az 5 Kontinens legnemesebb Olaj esszenciáiból készült hajkezelés KINESSENCES
9 780 Ft







Modern hajápolás, testápolás

download 1

PPD, AMMÓNIA, PARABEN, ALKOHOL NÉKÜLI PRÉMIUM HAJÁPOLÓK

Termék kereső

Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Bejelentkezés ! a felhasználó név szükséges !






Termék Választás Márkák Szerint



Hajápolás hajtípusonként

Hajhosszabbítás és kellékei

Szőkítés roncsolás nélkül

szőkítés roncsolás nélkül, szőke haj festése szőkítőpor és hajfesték

Jól nagyítható hajszínskála

Hajfesték hajszínskála Vital Creative Colors extrém színű haj festéshez

Fodrász bútorok

Hajvágó szék  Astra

Kozmetikai gyanta

Gyantapatron többfajta 100ml, 6cm széles fejjel

Profi fésű

Fésű antisztatikus Ionic Polimreből 17 változatban  Comair

Munkaruha

Work – Munkaruha Izzadást gátoló, hajlepergetős  Kin Working C. H.d

Papír törlköző

Kozmetikai tisztító kendő sima felülettel 30×40cm 50db

Feliratkozás hirlevélre

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési, adatvédelmi szabályzatot

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Használati feltételek.

Elfogadom a cookie feltételeket.

EU Cookie Directive Module Information