Legjobb professzionális hajápoló, arc és testápoló termékek a szakmai felhasználóknak?

fodrászcikkbolt - Előzze meg az allergiát! .................................................. - Lakossági és Szakmai ...

hajfesték, fodrászbútor, póthaj, kozmetika ....

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Itt van most: Információk - Professzionális hajápolás - Miért hasznájl professzionális hajápolókat!

Elérhetőség


 

H - P ig 8 - 14 óráig +36/20/ 530 2371

----Facebook---- Újdonságok, naprakészen

 

Csomagküldés!

 ingyenesen akár

14 888Ft rendeléstől!

Brazil keratinos hajkiegyenesítő

hajegyenesítés

Parfümös hajfixálók

 

Fehér haj készítése

Sárgulást kiütő krém 100ml - Nirvel Art X Decoblond

Termék Márkák / GyártókRészletes kereső, csak pontosan beírt szavaknál ajánlott! A termékek között és a cikkekknél is keres!

KIN Cosmetics - Profizmus felsőfokon

Nirvel Cosmetics - A csendes profi

Vitalfarco Milano - A tubusba zárt erő

Argán olaj

Argán olaj! Hidratáló hajvégápoló olaj 30 vagy 200ml  Nirvel Argan fluid

Hajnövesztő

Hajszesz hajnövesztő hatású ampulla  Vital A Zeta 2

Hajhosszabbítás

Európai magyar festett copf, 1dkg

Hajszárító

Hajszárító diffúzoros

Hajmosó

Hajmosó fekete porcelánnal csapteleppel New York + Ajándék egy darab hajvasaló

Hajvágó olló

Cerena Solingen Leo hajvágó olló 5,5″

Hajfestés luxus minőségben! A hafestésnél az ár is számít!

hajfesték,hajfestés,hajfestékek

Hajradír

Hajradír vagy illatos bio hajfesték eltávolító  Vital Maxima Remover

Comair Hajkefe

Comair bontó sertekefe

Hajvágó kendő

Beterítő kendő, hajvágó kendő - Comair Beauty Lips 3040246


Legjobb professzionális hajápoló, arc és testápoló termékek a szakmai felhasználóknak?

Miért használnak professzionális hajápoló, arc és testápoló terméket a szakmai felhasználók?

A professzionális hajápoló termékek hatóanyag tartalma nagyon magas, ezáltal hatásuk is ennek megfelelő!  Nagyon kevés mennyiséggel érhetjük el a kívánt állapotot, így hosszú távon jelentős pénzt takaríthatunk meg.! A termékek dermatológiailag is teszteltek, hosszan tartó használat után sem okoznak allergiát. A Modern hajápoló termékek lényege hogy használatuk célzott hatékonysággal oldja meg az esetleges problémákat, egészségesen tartja hajunkat bőrünket anélkül, hogy közben másod, harmadlagos problémákat okoznának.

Hajápoló termékeink a legmagasabb modern technológiát használó, Európa legnagyobb szakmai múlttal rendelkező gyártóitól származnak. Nagyon gyorsan érik el a megfelelő eredményt. A termékek dermatológiailag is teszteltek, hosszan tartó használat után sem okoznak allergiát. Ezek a cégek nem a nagy mennyiségek gyártására törekszenek, hanem a fodrászatok, szépség iparral foglakozók ellátására. A feladatra koncentrált termékek nagyon magas, speciális hatóanyag tartalommal rendelkeznek. Minimális, úgynevezett segédanyagokat tartalmaznak, használatukkor nem keletkezhet másod, harmadlagos probléma.

Egészséges állapotban tartani a hajat, ez olyan kihívás, amellyel a modern nő minden nap szembetalálkozik. Körbe vagyunk véve olyan elemekkel, amelyek a haj számára mindennaposan károsak. Éppen ezért fontos, hogy a haj mélyen táplált legyen, valamint biztosítva legyen a helyes hidratációja, csillogó, egészséges és testes legyen. A Kin Cosmetics ultra modern hajápoló termékcsaládja, minden típusú és állagú hajnak kínál gyógyulást, és védelmet!

 Legjobb Keratinos hajápolás: (száraz, száraz -roncsolt, erősen roncsolt haj)


A normál száraz, nagyon száraz, és száraz roncsolt töredezett hajak hatékony hajápolói a speciális modern keratint, mikromolekulákat tartalmazó termékek. Használatuk a sérült hajnak látványos, nagyon gyors gyógyulást, és hosszantartó védelmet biztosít! A keratin intenzíven ápolja a hajat, mivel a fehérje mélyen behatol a hajszálakba és megerősíti szerkezetét. Csillogóvá és könnyen fésülhetővé varázsolja hajkoronánkat. Tanácsos például a dauer után is keratinos hajápoló terméket használni, hogy a hatás tartós legyen.

Jellemzői:

•A keratin nem tartalmaz káros vegyi hatóanyagot.

•A keratin simítja, feltölti és újraépíti ezzel együtt könnyen kezelhetővé teszi a hajszálakat.

•Innovatív fordulat a modern keratinnal, hogy rövid időn belül az eredmény egy meglepő regenerálódás.

•A keratin hidratálja a hajat és meghosszabbítja a frizura élettartamát.

•Nagyon gyorsa a hatásuk, és látványos az elkészült végeredmény.

 Legjobb Argán olajos hajápolók: (száraz, száraz -roncsolt, erősen roncsolt haj)


Az Argán olaj a hajápoló termékek legújabb generációjának fontos összetevője. Speciális növényi olajok kombinációja, amelyek azonnal felszívódnak a hajba, kijavítják a haj sérüléseit, elvégzik a hajvégápolók már jól ismert jótékony hatását. Az Argán olaj hajvégápoló ezen felül a hajszálrostok között levő felesleges vizet is kiszorítja, és ezzel 50%-l lerövidíti a hajszárítás idejét, miközben megvédi a hajat a hajvasaló, a hajszárító és egyéb hajformázók hőjétől.

Az argán olaj tisztán természetes eredetű termék, amely több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz, ezek pedig már több száz éve fontos szerepet játszanak a hagyományos marokkói egészségápolásban. Ősidők óta az egészség és s szépség megőrzőjeként tekintenek rá. Az argán olaj több mint 80%-ban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat (mint az olajsav vagy linolsav), ebben megelőzi az olívaolajat is. Az argán olajban fontos növényi szterolok találhatók, mint például a schottenol és a spinasterol, melyek egészségre kifejtett jótékony hatását jelenleg számos tudományos vizsgálat tanulmányozza. Az argán olaj természetes antioxidánsokban való gazdagsága révén védi az emberi szervezetet.

Az argánfa (Argania spinosa) a világ egyik legősibb fája és több millió éve honos Marokkó délnyugati részén. Sajnos napjainkban a kihalás veszélye fenyegeti, vele együtt pedig a berberek kultúráját is. Ennek az észak-afrikai törzsnek ugyanis, melynek tagjai "amazigh" -nek (szabadoknak) nevezik magukat, az egyedülálló argán olaj termesztése és előállítása adja az egyetlen megélhetési lehetőséget. Az UNESCO 1998-ban modernszféra-rezervátummá és kulturális örökséggé nyilvánította a termesztési területet.

Az amazigh-berber törzs nőtagjai sokat tettek az argán fák fennmaradásáért. Ők gyűjtik be, hámozzák és törik fel az argán diót, hogy aztán manduláiból kinyerjék "Marokkó folyékony aranyát". Az ebből származó bevételük biztosítja a gazdasági hátteret családjuk megélhetésére.

Prémium kategóriás termékeinben az argán olaj az eddig alkalmazott legnagyobb %-ban van jelen! Nem változtatja meg a haj színét, még a nagyon világos szőke hajaknak sem! Egészséges fényt, és rendkívüli fésülhetőséget ad a hajnak. Rendkívül gazdaságos, pár csepp használata elegendő! Olvassa el az argan olajról szóló teljes cikkünket, itt az oldalon, a termékek után!

Kollagénes hajápolás! Intenzív hajerősítő termékek vékony, gyenge hajra!A természetes növényi kollagén nem csak a kozmetikában, hanem a hajápolásában egyre jelentősebb szerepet kap. Az aminosavak, fehérje, kollagén és mikro fehérjék kombinációja alapvető hajújjáépítő kezelést biztosít.

Kollagénes KIN Cosmetics – Energy hajerősítő termékek használata:

Egészséges állapotban tartani a hajat, ez olyan kihívás, amellyel a modern nő minden nap szembetalálkozik. Körbe vagyunk véve olyan elemekkel, amelyek a haj számára mindennaposan károsak. Éppen ezért fontos, hogy a haj mélyen táplált legyen, valamint biztosítva legyen a helyes hidratációja, csillogó, egészséges és testes legyen. A KIN Cosmetics ultra modern hajápoló termékcsaládja megelőzve korát, minden típusú és állagú hajnak kínál gyógyulást, és védelmet

A sérült vékonyszálú gyenge hajak gyors meggyógyításának, és a vékony gyenge hajszálak folyamatos erősítésének, karbantartásának egyik leghatásosabb termékei. A hajápolás legkorszerűbb és legdrágább hatóanyaga a kollagén rendkívül gyorsan helyreállítja és megerősíti a nagyon gyenge hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat, erősíti és átstrukturálja a hajszálak belső és külső szerkezetét repair aminosavval és kollagén komplex-szel. Az aminosavak mélyen behatolnak egészen a kortexig, ott fejtve ki hatásukat, a kollagén újjáépíti a haj belső szerkezettét.

A hajgyógyító kúra gyenge hajra! - A hajproblémának megfelelő gyors, látványos kezelést végezhetünk a termékcsalád több termékének egyidejű használatával! Ez egy intenzív hajápoló kezelés lesz, amely megerősíti a haj belső szerkezetét és visszaállítja a haj természetes rugalmasságát belülről.

Intenzív kezelés: A hajápoláshoz, gyógyításhoz használja a terméksor szükséges termékeit.

A termékcsalád többi tagja:

ENERGY SHAMPOO 250 ml. erősítő sampon

ENERGY SHAMPOO 1000 ml. erősítő sampon

ENERGY MASK 200 ml. erősítő hajpakolás

ENERGY MASK 900 ml. erősítő hajpakolás

ENERGY INJECTOR 18 ml. Extra gyors kocentrált azonnali hajerősítő sérum (szalonban ajánlott)

ENERGY RECONSTRUCTOR 150 ml. Extra gyors azonnali hajerősítő ( otthonra ajánlott)

ENERGY EXTRACT 150 ml. Egyenesítő, hővédő krém szárításhoz, egyenesítéshez gyenge, hajra

 Keratinos hajápolás és egyenesítés egy lépésben!Amióta világ a világ, teljesen normális az a jelenség, hogy akinek göndör haja van, egyeneset szeretne és vice versa. Legyen szó akár göndör, akár egyenes hajról, azt beláthatjuk, hogy a hajformázás sokszor kacifántos dolog. A göndör hajúak gyakran átokként élik meg természetes hajformájukat. Folyton küzdenek a kunkorodás ellen, ám az időjárás viszontagságai rendszerint győzedelmeskednek a hajukon. Megoldás lehet a keratinos hajkezelés. Keratinos hajápolással 'göndörállóvá' teheted hajad, s nem kell többet aggódnod a páratartalom miatt sem.

A termék speciális keratinos mikromolekulákon alapszik egy különleges formula, formaldehid mentes, lehetővé teszi, hogy könnyen bejuthasson és odatapadjon tökéletesen a haj belső szerkezetébe. Így egy rendkívül regeneráló és tápláló hatást fejt ki, s vele párhuzamosan kiküszöböli a haj hullámosságát. Használat után a haj átalakul, hihetetlen fiatalossá, testessé, lággyá, fényessé válik. A kezelés során nagyon könnyű simává, egyenessé tenni legalább 3-4 hónapos perióduson keresztül. A kezelés garantálja és javítja a hajfestés adta színmegtartás tartósságát és ragyogását. A Modern keratinnak köszönhetően egy olyan terméket tudunk kínálni a fodrászoknak és a vendégeiknek, amely a leghatásosabb és legegészségesebb módszer a haj újraépítéséhez kisimítással kombinálva. Normál és festett hajhoz is rendelkezésre áll.

A NIRVEL új hajkiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET.

A Keratin Liss egy forradalmian új, az eddigiektől teljesen eltérően működő, keratint tartalmazó végleges hajkigyenesítő termékcsalád. A simító kezelés alapja a keratin, a haj tonik, amely biztosítja a szükséges tulajdonságokat, hogy újítsák meg a haj szerkezetét, szüntessék meg a termikus hatások, vasalók és szárító, valamint a vegyi anyagok okozta sérüléseket. Bátran használhatjuk minden típusú hajon a szalonban, és minden eddiginél tartósabb, látványosabb hatást érünk el vele! A hajkiegyenesítés ugyanolyan rutin műveletté válik ezen termékekkel, mint a hajfestés. Egy új szabadalomnak köszönhetően nem tartalmaz formaldehidet, a hajat nem folyósítja meg a kezelés alatt, ezáltal a különféle fésülő és egyéb műveleteket nyugodtan alkalmazhatjuk, nem kell félni, hogy a haj letörik vagy bármilyen károsodás éri! A termékcsalád minden eleme könnyen beépülő keratint tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj állaga jobb lesz, mint a kezelés előtt, a haj puha, sima lesz.

Hatása:

• Sima, puha és fényes haj

• Hidratált és egyenes haj három vagy akár négy hónapon át.

Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtjeid ellen. 3-4 HÓNAPIG TART, MAJD IGÉNY SZERINT MEGISMÉTELHETŐ. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajad szerkezetét, minőségét. Legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte. A keratin behatol a hajadba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálaidon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeteden sima, selymes, fényes eredményt érünk el. A keratin helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajtad. A kezelést folyékony keratin formában visszük fel, amely behatol a hajad belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen

• Nem sérti meg a hajszerkezetet, és nem tartalmaz az emberekre nézve káros anyagokat

• Pótolja a haj elveszett keratinját, és bármilyen típusú hajon alkalmazható

• Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj

További termékcsaládok:

Festett haj áplása:

 Göndör haj ápolása:Egyenes haj ápolása:Hajhullás kezelése:

 Hajgyógyászat: (korpásodás, szírosodás)

 

Modern hajápolás, testápolás

download 1

PPD, AMMÓNIA, PARABEN, ALKOHOL NÉKÜLI PRÉMIUM HAJÁPOLÓK

Termék kereső

Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Bejelentkezés ! a felhasználó név szükséges !


Termék Választás Márkák SzerintHajápolás hajtípusonként

Hajhosszabbítás és kellékei

Szőkítés roncsolás nélkül

szőkítés roncsolás nélkül, szőke haj festése szőkítőpor és hajfesték

Jól nagyítható hajszínskála

Hajfesték hajszínskála Vital Creative Colors extrém színű haj festéshez

Fodrász bútorok

Hajvágó szék  Astra

Kozmetikai gyanta

Gyantapatron többfajta 100ml, 6cm széles fejjel

Profi fésű

Fésű antisztatikus Ionic Polimreből 17 változatban  Comair

Munkaruha

Work – Munkaruha Izzadást gátoló, hajlepergetős  Kin Working C. H.d

Papír törlköző

Kozmetikai tisztító kendő sima felülettel 30×40cm 50db

Feliratkozás hirlevélre

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési, adatvédelmi szabályzatot

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Használati feltételek.

Elfogadom a cookie feltételeket.

EU Cookie Directive Module Information